KONCERTER

Hvor hutten er sutten ?  (0-3 år)

Jønner optræder med kendte børnesange  som for eksempel : ”Hjulene på bussen”, ”Se den lille kattekilling”, ”Lille Peter Edderkop”, ”Mariehønen Evigglad” og  ”Jeg gik mig over sø og land”
Jønner synger naturligvis også nogle af sine egne sange, og derfor får børnene også mulighed for at  bevæge sig  og lave sjove fagter,  sige skøre lyde med munden, og lege “vild med dans” samt spille på festlige rytmeinstrumenter.

Jønner for fuld musik (3-9 år)

I Jønners nye  festlige og fornøjelige musikshow for børn, kan man opleve en koncert med meget humor, hygge og humørfyldte børnesange. 
Showet trutter derudaf med  dans, skøre fagter og munter motorik samt sjove indfald som for eksempel “Byens Bedste Børne Band”

Jønners Jule show (0-100 år)

100 % Garanti for god julestemning – når Jønner spiller op til jul.
Ud af Jønners nissehue drysser der kendte julesange som : Kalenderlyset, På loftet sidder nissen, højt fra træet grønne top, Søren Banjomus . . . derudover synger Jønner nogle af sine egne jule sangene , som for eksempel : ”Nissefar og nissemor”, ”Hej julemand” og ”Ligesom Nisssen”fra ”Jønners Jul”.
Jønner udgav i 2008 en jule CD  “Jønners jul”. Jønner indspillede CDèn sammen med guitaristen Ole Kibsgaard, der er kendt fra Kaj og Andrea og Shu-Bi-Dua.

Munter Kirke koncert (3-9 år)

Jønner giver både solo kirkekoncerter for børn, hvor han optræder med egne sange, men også kirkekoncerter, hvor han indgår i et tæt samarbejde med præsten/organisten om at lave en fælles kirkekoncert. For eksempel ”Noas Ark” (hvor Jønner synger om dyrene ombord).
Uanset hvilken form man vælger, er der munter musik i kirkerummet, når Jønner optræder for de helt små eller lidt større børn.
“Jønner var et hit for ungerne, som elskede at lave børneorkester og glemte alt om kirkelig andægtighed. Det var et del-formål, så alt godt herfra.
Jønner er både sød, imødekommende, spontan og ærlig – det går rent ind!”
Caroline Kollenberg Thisted
Sognepræst – Svogerslev Kirke