Koncerter

Hvor hutten er sutten ? (0-3 år)

Når jeg optræder for de mindst er det med kendte børnesange  : ”Hjulene på bussen”, ”Se den lille kattekilling”, ”Lille Peter Edderkop”, ”Mariehønen Evigglad” og  ”Jeg gik mig over sø og land”
Jeg synger naturligvis også mange af mine egne sange. Børnene mulighed for at  bevæge sig  og lave sjove fagter,  sige skøre lyde med munden, og lege “vild med dans” samt spille på festlige rytmeinstrumenter.

Jønners Jukebox (3-7 år)

I mit nye  festlige og fornøjelige musikshow for børn, kan man opleve en koncert med meget humor, hygge og humørfyldte børnesange. Jeg plukker hver gang en lille buket fra min jukebox, som indeholder over 125 sange, jeg har skrevet for børn. Showet trutter derudaf med  dans, skøre fagter og munter motorik samt sjove indfald som for eksempel “Byens Bedste Børne Band”, hvor børnene har mulighed for at optræde sammen med mig.

Jønners Jule Show

100 % Garanti for god julestemning – når jeg spiller op til jul. Ud af min nissehue drysser der kendte julesange som : Kalenderlyset, På loftet sidder nissen, højt fra træet grønne top, Søren Banjomus . . . derudover synger jeg nogle af sine egne jule sangene , som for eksempel : ”Nissefar og nissemor”, ”Hej julemand” og ”Ligesom Nisssen”fra ”Jønners Jul”. Jeg udgav i 2008 en jule CD  “Jønners jul” blandt med hjælp fra guitaristen Ole Kibsgaard, der er kendt fra Kaj og Andrea og Shu-Bi-Dua.

Munter Kirke koncert (3-9 år)

Jeg giver både solo kirkekoncerter for børn, hvor han optræder med egne sange, men også kirkekoncerter, hvor han indgår i et tæt samarbejde med præsten/organisten om at lave en fælles kirkekoncert. For eksempel ”Noas Ark” (hvor jeg synger om dyrene ombord). Uanset hvilken form man vælger, er der munter musik i kirkerummet, når jeg optræder for de helt små eller lidt større børn.
“Jønner var et hit for ungerne, som elskede at lave børneorkester og glemte alt om kirkelig andægtighed. Det var et del-formål, så alt godt herfra.
Jønner er både sød, imødekommende, spontan og ærlig – det går rent ind!”
Caroline Kollenberg Thisted
Sognepræst – Svogerslev Kirke